Webbutveckling

Vi har lång tids erfarenhet av webbutveckling i både egna och befintliga system. Vi kan snygga till er nuvarande hemsida, eller hjälpa till att flytta den från ett system till ett annat. För mer omfattande webbplatser kan vi gå in som projektledare och sitta som länken mellan kund och utvecklare för att prata rätt språk med rätt mottagare. Vi kan även sätta upp enklare hemsidor som givetvis är anpassade för olika plattformar som datorer och mobiler.

Små företag har fullt upp med att få snurr på verksamheten. Det kan lätt bli för många bollar i luften och något blir lidande. Kanske blir hemsidan eftersatt och den där tiden som behövs för att fixa med nyheter eller uppdateringar finns inte. Sådant kan vi hantera. Vi kan sköta manuella uppdateringar direkt i koden eller via CMS som till exempel Wordpress. Förutom att hantera innehållet kan vi även gå in och arbeta med utseendet och mer omfattande uppdateringar. Kanske är det även dags att se över texterna?

Uppdrag:

John Ajvide Lindqvist/Ordfront

Vi skapade en skräddarsydd webbplats med tillhörande administrationsverktyg till John Ajvide Lindqvist från grunden, inklusive struktur, planering, design och programmering.

Under vingen Örebro län

Vi ansvarar för all kommunikation för föreningen Under vingen Örebro län och har tagit fram deras grafiska profil, inklusive logotyp, trycksaker och webb.

Övriga tjänster

Journalistisk text

Hjärtat i vår verksamhet. Vi har lång erfarenhet av möten med alla sorters människor - från rockstjärnor till lantbrukare.

Formgivning

Tidningar, trycksaker, logotyper – vi hanterar både större och mindre grafiska lösningar med noggrann syn på detaljer och kvalitet.

Foto och helhetslösningar

Vi tar hand om helheten: Vi levererar både text, bild och form till er trycksak eller webbplats när det krävs av oss.

Företagstexter

Har ert företag en berättelse som lämpar sig för storytelling eller behöver ni ta referenser eller presentera medarbetare? Vi kan hjälpa er.

Projektledning och övrigt

Ibland kan man behöva en extern person som kliver in och ser på allt utifrån. Vi är riktigt bra på att lyssna, strukturera och hjälpa er vidare.

Kunder och uppdrag i urval

Campus Nynäshamn
Sedan 2019 har vi hjälpt Campus Nynäshamn att ta fram ansökningar om att bedriva YH-utbildningar.

Delsbo Candle
Vi har hjälpt Delsbo Candle med grafisk formgivning till produktkatalog, informationsfolder och säljblad.

Gothia Kompetens
Vi skriver artiklar till Gothia Kompetens titlar Förskoletidningen, Elevhälsa och Grundskoletidningen.

HSB MälarDalarna
Tidningen Hemma i HSB utkommer fyra gånger per år. Clearberry ansvarar för de lokala sidorna för MälarDalarna.

Småföretagarnas Riksförbund
Medlemstidningen Bra Affärer utkommer fyra gånger per år. Vi skriver många av artiklarna.

Svenskt Näringsliv
Vi skriver regelbundet artiklar till Svenskt Näringslivs webb. Artiklarna berör främst Mellansverige.

Tandläkartidningen
Sedan 2019 har vi haft ett antal artiklar publicerade i Tandläkartidningen.

Örebro kommun
Örebro kommuns tidning Landsbygdsnytt utkommer två gånger per år 2024-2025. Vi står för innehåll och grafisk formgivning.